SAYGIYLA VE ÖZLEMLE ANIYORUZ...




10 Kasım 2018, 00:19

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 80. yıldönümünde rahmet ve minnetle andıklarını söyledi.

         Çenesiz, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı. Çenesiz, mesajında şunları söyledi:

"Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, büyük devlet adamı Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünde bir kez daha saygıyla ve rahmetle anıyoruz. 

Büyük Önder Atatürk'ü andığımız bu anlamlı günde ülkemizi, Atatürk'ün gösterdiği hedefe taşıyabilmek için O'nun ilke ve inkılâplarının ışığında çok çalışmalı, üretmeli, birlik ve beraberliğimizi korumamız gerektiğinin bilincinde olmalıyız. 

Unutmamalıyız ki, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'ni koruyarak çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştırmak Ata'ya duyduğumuz saygının en güzel göstergesi olacaktır. 

Bu duygu ve düşüncelerle, ebediyete intikalinin 80. yıldönümünde Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve kurtuluş mücadelemizin tüm isimsiz kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun."dedi.