KAYSERİ TO YÖNETİMİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ...

09 Kasım 2018, 16:04

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Meclis Başkanı Cengiz Hakan Arslan, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri birlikte odamızı ziyaret ettiler.

Kayseri Ticaret Odası heyeti, Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, Başkan Yardımcımız Cengiz Öz, Yönetim Kurulu Üyemiz Yalçın Çetin tarafından karşılandı. Ziyarette Kayseri Ticaret Odası heyetini Turhal da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz ilçemizin ekonomik, sosyal, kültürel yapısı ve odamız çalışmaları hakkında Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Meclis Başkanı Cengiz Hakan Arslan, Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerine bilgiler verdi.

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy da Turhal da bulunmaktan ve odamızı ziyaret etmekten mutluluk duyduklarını söyleyerek Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz ve Yönetim Kurulu Üyelerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden ziyaret, günün anısına hediyelerin verilmesi ile son buldu.